Annons

Inredningsnyheter v.36/2021

Sen summering denna vecka på grund av att jag varit i Kalmar och föreläst i helgen. Men, här kommer som alltid ett svep med de senaste nyheterna och snackisarna från veckan som gått.


Danska VIPP har lanserat en serie lampskärmar i papper med inspiration från Asien som ger ett skirt, rundstrålande ljus. Fler bilder och mer info här.


Marbodal har släppt pressbilder på sitt nya kökskoncept Signatur Ekbacken, styling av Lotta Agaton.


Korbo lanserar rektangulära korgar i höst. Med två nedsänkta handtag, handvävda med samma unika teknik som original korgen Classic 35 från 1922. Den unika designen med en tråd handvävd helt utan svetsningar gör Korbo korgen så slitstark.


Vedum slår ett slag för tvättstugan i år och lanserar en rad smarta lösningar bl a för dig som vill skapa bättre arbetsutrymme med tvättmaskin och torktumlare i mer ergonomisk arbetshöjd men också med integrerade tvättkorgar, mer bänkyta och praktiska städskåp.


Perswall har släppt en ny tapetkollektion med inspiration från de fyra grundelementen – jord, luft, eld och vatten. Styling Sarah Widman.


Jotun Lady har haft pressvisning för sin senaste kulörkollektion. Färgkartan Together.


Svenska Eldvarm har öppnat butik i Paris och släppt sina eldredskap i en ny grå kulör inspirerad av den karaktärisktiskt grådisiga himlen i den franska huvudstaden.

Notiser
– Nordisk Miljömärkning har tagit ett beslut om att ta fram en Svanenmärkning för e-handelsfrakt.
– Beckers har lanserat Mood Care Wall, en ny vattenburen väggfärg för inomhusbruk 
Designsskolan Beckmans får ny adress från och med hösten 2022, i AGA på Lidingö.Kosta Boda Art collection lanserar nytt konstglas av bl a Åsa Jungnelius.. ”Venusmusslan” är inspirerad av den välkända målningen Venus födelse av Sandro Botticelli från 1480-talet där den romerska gudinnan Venus förs fram på ett musselskal strax efter sin födelse ur havet. 


Johan Asander är ett namn att lägga på minnet. Högaktuell med sin nya och redan omdiskuterade fåtölj Maximus producerad av Blå Station i massivt trä. Detta är ett verk han lär bli ihågkommen för.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.