Annons

Inredningsnyheter v. 35 – 2021

Då var vi inne i september och det har blivit dags för månadens första summering. Här kommer ett svep med nyheter och snackisar från inredningsveckan som gått.


&Tradition har släppt sin klassiska lampa Verner Panton Flower pot i en ny sandgul kulör och i Signal Green.


Svenska textilföretaget Mimou från Ronneby har släppt sina höstnyheter. Bland annat en serie vackra gardiner på dubbel bredd, vävt i återvunnen fiber som faller vackert och har en matt lite grövre yta som låter ljuset silas in. Tipstack till Anette.


Under hösten 2021 pågår en utställning av tavlor och konstverk skapade av konstnären Liselotte Watkins på Millesgården. Missa inte!


Häxan Metallputs och Silverputs har funnits sedan 1913. I höst lanserar de en rad nya hemrengöringsprodukter, bland annat för soffor och mattor. Under veckan som gick öppnade de butik på Söder i Stockholm där de också kommer att erbjuda tjänster som rengöring av textilier och metallföremål. 


Göteborgsbaserade Sami Kallio har ritat ett nytt vägghängt avlastningsbord för Northern, med en utfällbar låda inspirerad av de klassiska fickknivarna.


Ferm Living har släppt sin nya katalog.


Kungalampetten har lanserats i ett nytt material, koppar!


Till sist. Funderar du på att köpa eller sälja bostad inom kort? Kolla in den här nya boken som har producerats i samarbete med Hemnet och bokförlaget Max Ström. Det är två böcker i en volym; den ena riktar sig till köpare och den andra till säljare. Innehållet har faktagranskats av jurister, fastighetsmäklare, ekonomer och representanter från Mäklarsamfundet. Syftet? Den är tänkt att ge vägledning i livets största affär. Viktigare nu, än någonsin.

Kommentarer

  • Josefine skriver:

    Trappan på den första bilden ❤️ Vill gå barfota i den. Så fin.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.