Annons

Up and coming: Anettemette Glad Kloster

Tack för all klok input i läsarenkäten! Jag har (bland annat) förstått att många vill ha 1) mer färg och 2) tips på nya konstnärer att hålla utkik efter, inte bara designers och formgivare. Här kommer två önskningar i en!

Kolla in danska Anettemette Glad Kloster som har startat en egen ”papercut vaerkstad” i Århus där hon gör handskurna och unika motiv av papper i olika kulörer. Visst blir man glad av hennes alster! Kan beställas direkt från instagramkonto (med 608 följare). Man hoppas ju att många fler ska upptäcka henne, inte sant?
Foton: Anettemette Glad Kloster publicerade med tillåtelse

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.