Annons

Snäckan på ramen

Inredningsstylisten Ida Lauga postade nyligen en serie foton på sin lägenhet, tagna av Emily Laye och jag fastnade för den lilla snäckan som står på en av tavelramarna. Ser ni? Så enkelt. Och så fint! Tittar man närmare på motiven i ramarna ser man att det är tre händer, avbildade med tre olika tekniker. Det är precis den typen av detaljer mitt öga kan förlora sig i. Små fyrverkerier i bruset av bilder där mycket annars känns samma samma.


Foto: Emily Laye Styling:  Ida Lauga

Kommentarer

 • Johanna J skriver:

  Älskar’t!! Så enkelt och så fint spår av någon med fingertoppskänsla.

 • Anne skriver:

  och jag fastnar för det fina skåpet! 🙂

 • Karoline skriver:

  Så fint, personligt ????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.