Annons

Annons: Tell your story med Perswall

Inlägget är betald reklam för Perswall


Vad är skillnaden mellan ett hus och ett hem? För svenska Perswall som producerar måttbeställdatapeter i Borås är ett hem en plats som berättar en historia om den som bor där. Väggarna påverkar också ditt hem och dina rum mer än du tror. Både visuellt och emotionellt. Så vad vill du att dina väggar ska säga, eller få dig att känna när du kommer hem?

Perswall älskar inredning och designar tapeter som skapar personliga hem. Alla tapeter trycks först när du beställer dem, vilket är bra på många sätt. Dels att inget produceras som inte säljs, dels att du får en skräddarsydd lösning, som blir unik för just ditt hem. 

Tapeter skapar en ombonad känsla, livfullhet och ger skiftningar som är svårt att måla fram. Fundera på vilken typ av känsla du vill att ditt rum ska spegla. Är det ett sovrum så kanske du vill skapa en plats för återhämtning och lugn, då kan du välja en yta som skapar en sober och ger utrymme för återhämtning. Ett mer öppet rum där du umgås kan du med fördel välja en mer ”statement” tapet som blir till ett väggsmycke och snarare känns som konst i din inredning. I ett barnrum kan man skapa en spännande miljö med hjälp av en fondvägg som kan bli till en saga för barnet. Se väggarna som en naturlig del av din inredning och fundera snarare på vilken typ av känsla du vill ha i rummet och skapa den känslan genom att smycka din vägg.

Det är enkelt att tapetsera och de allra flesta kan göra det själv! Perswalls tapeter kommer i rullar med färdiga våder utifrån dina måttbeställda väggmått, vilket gör att det är enkelt att passa in längderna och tapetsera. De designar sina egna mönster och tillverkar alla tapeter i Borås. De erbjuder ett urval av tapeter med mönster som står för personlighet. 

Det finns oändligt många olika mönster att välja mellan, på bilderna ser du några av mina favoriter från kollektionen som är stylad av Sarah Widman. 


Brushstroke brun


Brushstroke grå


Flow


Vintage Plaster

Flora
Flora

Unika måttbeställda tapeter – printas när du beställer!

  • Beställ och betala bara för det du verkligen behöver 
  • Tapetsera enkelt med ”färdiga” våder som levereras i rätt längd.
  • Betala säkert med Klarna och fås nabb leverans till valfritt utlämningsställe
  • Tillverkas i Sverige

Enkelt att skapa ytor och unik inredning

  • På ett enkelt (och kladdfritt) sätt kan du skapa ytor – betong, putsad kalkvägg mm
  • Ytor ger direkt en uppdaterad inredning
  • Större och unika motiv skapar ett statement i rummet och uttrycker din personlighet

Läs mer på Perswall.com

* Inlägget var betald reklam för Perswall

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.