Annons

Modern Gardens

Det är många som efterfrågar inspiration på pooldäck och trädgårdar till nybyggda hus. Idag fick jag tips om att Stacking stories har flera hemma hos reportage där det finns en hel del inspiration att hämta. Här kan du läsa mer och se fler foton.Liten brasklapp för att man gärna ska tänka på den biologiska mångfalden och komplettera stora partier trall och stenläggning med växter. Fick kritik för det sist jag visade liknande bilder.


Poolen är gjjuten i betong och sen klädd med grå liner.


Uteplats i trä och sten och pergola som kommer fyllas med grönska.


Foto: Stacking Stories / Anna Roström publicerade med tillåtelse av fotografen.

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Då vill jag gärna tipsa om att det finns pooler där man använder naturligt vatten! Vattnet renas i ett kretslopp med växter, så grönskan kommer på köpet. Helt kemikaliefritt vatten att bada i ???? naturpooler.se är ett exempel, deras bilder på Insta gör att jag önskade att min pyttelilla radhusträdgård var större ????

 • Cecilia skriver:

  Söker man inspo-trädgård/uteplats till nybyggt hus så vill jag tipsa om @nytthem på Instagram, fantastisk fint!

 • Josefine skriver:

  Här kommer ett till konto med nybyggt hus med fin trädgård. https://instagram.com/naturligform?utm_medium=copy_link

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.