Annons

Inredningsnyheter v.25/2021

Midsommarvecka och semester i antågande men det har inte hindrat inredningsbranschen från att tuffa på. Här kommer en snabb scroll för dig som vill ha koll på nyheter och snackisar från v 25, 2021!


Designers Company, företaget som äger Menu köper ByLassen med förhoppningen att skapa ett House of Brands.


Georg Jensen har visar en rad nyheter. Bland annat får den ikoniska Bernadotte-termoskannan ett nytt tillskott med en miniatyrmodell perfekt för att servera mjölk eller grädde vid te- eller kaffeserveringen. I butik från 1 augusti.


Mimou har inlett ett designsamarbete med Bergdalahyttan. Vasen Liv är en fortsättning på hantverksprojekt som Mimou sedan förra året driver lokalt i Sverige.


Nu lanserar New Day Interior sin senaste nyhet – platsbyggd hallförvaring anpassad efter kundens behov och önskemål.

Notiser
Utlåning av trädgårdsverktyg testas i Riksbyggen BRF
– En omfattande hackerattack drabbade Bauhaus i veckan.
Cervera uppköpta av Norska detaljhandelsaktören Kibord
.
– IKEA öppnar mindre butiker i ett tiotal svenska städer utan varuhus – Norrköping först ut!


Bernadotte Kylberg utökar sin kollektion för Nordic Nests varumärke NJRD med randiga badlakan och handdukar. Till sist, nystartade belarteSTUDIO har presenterat sitt första Styled By samarbete. I juni släpps en kollektion tolkad av modestylisten Hanna MW.


Foton: Pressbilder från ovan angivna företag

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.