Annons

Inredningsnyheter v.22/2021

Vad har hänt i inredningsbranschen under vecka 22, 2021? Söndag och som vanlig dags att göra en recap. Här kommer en scroll för dig som via ha koll!


Marbodal överraskar med nya träköket Signatur Ekbacken, som karaktäriseras av sina mjuka, runda och levande former.


Palmgrens har lanserat Krysspallen i designsamarbete med arkitekten Thomas Sandell .


Midnatt som gjorts sig kända för bäddset expanderar sortimentet och lanserar handdukar! Släpps till försäljning i juni i kulörerna Rubra, Wilted, Dromedary och Perlino.


IKEA har släppt sina julinyheter och jag gissar att mattan PEDERSBORG som är gjord av dubbla lager naturfärgad och brun ull kommer att bli populär.


Duro lanserar en ny somrig tapetkollektion som fått namnet Blommor & Blad.


Menu har släppt bilder på nya stolen Ready Chair.Norrgavel släpper egna galgar av ek, som passar till deras hallförvaring och skåp. Så fina! De släpper också en begränsad upplaga av sin läderväska i färgen cognac. Tillverkad av vegetabiliskt garvat läder i fantastisk kvalitet som bara blir vackrare med åren.

Läsvärda notiser
Myrorna inleder samarbete med MQ. Tänk om detta kunde ske i inredningsbranschen också!
Sustainasearch listar hur hållbara modeföretagen är. Ännu något man önskat fanns för inredning.
– Läs Breakits mycket intressanta granskning av bolagen som startats av män för att kapitalisera på kvinnlig självkänsla. Extra pikant när ett av dem frontas med mamman som grundare för att sonen tyckte det lät bättre mot målgruppen…

Till sist. Den som söker lite djärvare tapetmönster måste kolla in nya BelarteSTUDIO som precis lanserats – av grundarna till modekedjan Gina Tricot!


Foton: pressbilder från ovan angivna företag

Kommentarer

 • Åsa skriver:

  Intressant tips Breakit-artikeln.
  Slutar med Estrid. Känns bara lågt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.