Annons

Up and coming: Ebb.Ands

Nu är det utställningstider på konst- och designskolorna. Ebba Andersson tar snart examen från HDK Valand och jag tror inte det kommer dröja länge innan vi får se mer av denna talang. Kolla in hennes stickade konstverk som visades på Redan Galleri i Malmö under maj månad. Inredningsdokumentation av vår samtid modell; En ögla, i en ögla, i en ögla.Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.