Annons

Facebookgruppen, fina läsarhem och badrumsbilder

Jag är så glad för Trendensers Facebookgrupp eftersom det ger mig helt ovärderlig inspiration i mitt bloggande och bokskrivande, utifrån de utmaningar och problem ni står inför i er vardag. Det är också väldigt roligt att få inblick i hur det ser ut hemma hos er som följer mig. Jag ska försöka bli bättre på att lyfta fina läsarhem då och då, så att de kan inspirera fler. Först ut är Elisabeths fina badrum som dök upp häromdagen, som jag fått tillåtelse att posta även här. Badrumskommoden kommer från IKEA och är målad med linoljefärg. Två tummar upp från mig!


Fler bilder och vinklar kan ni hitta på Elisabeths konto @skomakaregatan


Foto: @skomakaregatan

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  Wow så fint ????????

 • Susanna skriver:

  Fantastiskt fint & tidlöst!

 • Anna skriver:

  Underbart med ett badrum som känns nutida och klassiskt på samma gång.

 • Anna skriver:

  Måste också ge en eloge till trendenser-Fb-gruppen som har en så hjälpsam ton och lär mig massor.

 • Ellinor skriver:

  Wow! Har ju varken FB eller Instagram, så för mig är det tacksamt att få se ett så här fint exempel från detta forum. Stor tumme upp!

 • Så kul med en ny kategori på bloggen! Jag är glad att vårt badrum fick vara först ut ☺️, och jag ser fram emot att se fler läsarhem framöver ????.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.