Annons

Arkivgodis från Bo-Laget

When in doubt… om nyprodukion är = trist vilar jag gärna ögonen på Jonas Lindvalls arkitektur i Limhamn som byggdes 2012. Här bilder från ett objekt som var till salu via Bo-Laget för ett år sedan. Missade det då men bilderna ligger kvar som arkivgodis i deras mapp av sålda objekt – för den som är nyfiken.limhamn bolaget vardagsrum spis

limhamn bolaget uteplats
Foto: lånade av Bo-Laget mäklarbyrå i Malmö

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.