Annons

A Stream of thoughtsA stream of thoughts och en kompott av jobbrelaterat, högt och lågt.

– Min kollega Maria, som jag i första hand anställde för att hjälpa mig avlasta kring administration i alla de olika uppdrag jag jonglerar, har börjat låna min kamera. När jag tömmer minneskortet hittar jag ibland små vardagspoetiska överraskningar. Som den här bilden till exempel.

– Handbok i inredning ligger på topplistan hos en av Koreas största bokkedjor, inom genren Hem och inredning vilket uppmärksammas av JoongAng Ilbo Korea’s top daily newspaper. Den såg jag inte komma.

– I torsdags efter en tids förhandlingar signade jag på ett kontrakt för en stor dansk inredningstidning. Jag kommer få en egen frågespalt och krönika som stående inslag. Får inte berätta vilken riktigt ännu, men jag är väldigt stolt och glad.

– Jag har länge önskat mig en spegelvägg i studion och när Monika Björn sålde ut sina inventarier i veckan kunde jag inte låta bli att slå till. Igår levererades cirka 6 meter spegelvägg till Spinneriet. Ingen förstår någonting. Men jag har en väldigt tydlig vision. Ska visa er snart.

– Vi har startat en diskussionstråd i Facebookgruppen för er som har frågor och funderingar efter att ha gjort Övningsbok i inredning. Det har uppstått spontana poster på olika ställen men nu gör vi en ansats att samla ihop dem på ett ställe. Vill du visa något stilleben du skapat efter kompositionsövningen eller ställa frågor om tidstypiska detaljer i ditt hus så är det här rätt plats att få hjälp och hejarop!

Kategorier:

Kommentarer

 • BM skriver:

  Jag minns inte exakt hur orden föll när du bestämde dig för att välja ny blogg-bana, men jösses vilken resa du gjort! Och den fortsätter framåt. Hatten av! Imponerande! ????

 • Vilka framgångar ???? Vad kul med frågespalten i den danska tidningen, grattis!
  Fina Spinneriet! Måste komma iväg snart och besöka spinneriet????
  Ha en trevlig helg Frida!

 • Johanna skriver:

  Vill gärna höra mer om ditt företagande. Tycker det är spännande att följa din bloggutveckling och inriktning.

 • Alexandra skriver:

  Spännande! Jag tycker också det är roligt att höra om just företagandet, det är både inspirerande och spännande! Heja dig

 • Petra Pragert Boberg skriver:

  Jag känner inte dig och jag har inte följt dig så länge, men det jag sett och läst så här långt tycker jag mycket om. Jag uppfattar dig som väldigt jordnära men ändå visionär. Att du tar basen i det praktiska och lägger till vardagslyxen i att det oxå ska vara vackert tror jag är ditt framgångskoncept. Jag blir glad när jag läser att din bok säljer över hela världen för den är så grundläggande att den funkar överallt. Jag kan inte låta bli att tänka att du skulle haft en inredningsserie på Netflix, det hade varit en bra kontrast till alla flåshurtiga amerikanska varianter.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.