Annons

3 x trädgård

Jag är inne i en intensiv researchperiod vilket gör att allt inredningsrelaterat lätt blir betingat med jobbkänsla, även om det också är mitt stora intresse. Men just nu har jag svårt att läsa inredningsböcker eller kolla inredning i sociala medier utan att koppla det till projektet jag har i bakhuvudet. Därför är det befriande att dyka in i trädgårdsvärlden istället, när jag vill koppla bort och koppla av. Följer ni mig på @trendenser_garden? Här är tre saker jag glädjs lite extra åt idag.


1) I eftermiddags köpte jag bland annat detta: Luktärtspluggar från ett 90-årigt par som odlar i Idala, Snötörel från Hans i Bua och kryddväxter till pallkragen.


2) Min morsdagspresent från barnen. Nya boken Sofieros trädgård och 3) mitt senaste Tradera-fynd. Birgitta Watz bok Frön och Aska ur Livets trädgård. Blir kvällens lektyr!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.