Annons

Inredningsnyheter v.16/2021

På söndagar summerar jag inredningsbranschens nyheter och snackisar i ett svep. Här kommer en scroll för dig som vill ha koll på det senaste!


Desenio lanserar en ny kollektion posters med Astrid Lindgrens klassiska sagofigurer. Se hela serien här.


Designhouse Stockholm har lanserat sin Knutkudde i en XL-version som sittpuff. Läs mer här.Birkenstock och inredningsstylisten Faye TooGood har lanserat… en säng?

Orrefors 2021
Våren 2021 presenterar Orrefors den nya produktserien Informal framtagen av industridesigner Björn Dahlström. Här kan du se processen från 3D-utskrifter till slutgiltig glaskollektion.

ikea LOKALT
IKEA lanserar en ny tillfällig kollektion som fått namnet LOKALT. Framtagen i samarbete med formgivare från Amman, Delhi, Bangkok och IKEAs egen designavdelning. Säljstart: 4 juni 2021


Nordic Nest och Prins Carl-Philips Bernadotte & Kylberg lanserar nu ett tillskott till porslinsserien Lines.


Under våren 2021 utökar också Skultuna och designduon Bernadotte & Kylberg sitt samarbete genom att lansera ljuslyktan FLWR.


Inredningsbloggaren Johanna Bradford och Modeprofilen Hanna Stefansson har släppt en ny podd! Lyssna på Frukostfolket här.

Till sist. Norrgavel söker en marknadschef. Det här är ingen betald reklam, på något sätt. Däremot hoppas jag genuint att rätt person ser eller får nys om detta, och söker tjänsten (länk här). Lycka till!


Foto: pressbilder/skärmdumpar från ovan angivna företag

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.