Annons

Inredningsnyheter v.10/2021

Trots veckans ymniga snöfall i södra Sverige är det tydligt att det har skett ett skifte i pressreleaserna. Överdriver inte om jag påstår att mer än 90% av veckans nyheter handlat om utemiljöer. Nu vankas vår och hopp om ljusare tider.


String Furniture  lanserar den fristående hyllan Freestanding Outdoor, som ett nytt komplement till deras utomhuskollektion. Freestanding Outdoor består av en stomme och gavlar som möjliggör fristående sektioner av Strings utomhussortiment, formgiven av Anna von Schewen och Björn Dahlström. 


Krickelins butik KLCO lanserade en organisk växtnäring av brunalger i fredags. 100% organisk växtnäring tillverkad av Warbergs Tångbruk.


Fiskars har haft pressvisning för sin nya kollektion av funktionella trädgårdsplagg i unisex (som du kan se här, i efterhand). Programledare är modeprofilerna Linn Eklund och Fanny Ekstrand, samt trädgårdsdesignern Emily Bratt!


Louis Poulsen är aktuella med en ny utomhusbelysning. I veckan lanserade de serien Flindt Garden designad av Christian Flindt.


Jotun Demidekk har haft pressvisning för sin nya färgkarta för utomhusbruk. På bild Jotun 10168 Muted Yellow.


Småländska Designof utökar sin utomhuskollektionen i vår. Nytt för i år är att de populära krukorna även görs i svart, och kommer i två storlekar, 40x40x50 cm och 120x40x50 cm.


Mora armatur lanserar svarta kranar i serien MORA REXX, som är tillverkad i Sverige.

Notiser
– Gustav Broström säljer sin konst till förmån för Suicide Zero 
– Elbilstillverkaren Polestar vill revolutionera hemtransporter till dörren i storstäderna med den nya transportscootern Re:Move. 
– UC’s kreditinformationschef vill förbjuda reklam för snabblån via influensers
.
– EU föreslår “klimattull”Eftersom EU är världens största importör av utsläpp har det tagits fram ett förslag om att lägga på en klimattull på produkter från länder som inte har ett tillräckligt ambitiöst klimatarbete, för att sätta press på dem att ställa om. Tipstack Maria.


Danska Ferm Living utökar sin utomhuskollektion. Bland anna med detta sidobord Tipstack Anette. Till sist. Kolla in detta hemma-hos-reportage från The New Era Magazine där stylisten Lotta Agaton visar delar av sitt fina hem och berättar mer om sin kommande kollektion av bl a soffor!

Foto: pressbilder från resp. företag (sista bilden The New Era foto Erik Lefvander)

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.