Annons

Inredningskunskap: Kakelpodden – de nya branschreglerna

Inredning handlar inte enbart om tycke och smak. Det finns byggregler, branschnormer och riktlinjer som påverkar vad som kan göras, även estetiskt. De kraven uppdateras löpande allt eftersom nya insikter och innovationer dyker upp, i syfte att skapa säkrare våtrum och minska vattenskador. Eftersom det ofta är flera olika regler som behöver synkas i ett renoveringsprojekt kan det lätt ske samordningsmissar. Ska du renovera badrum eller våtrum inom den närmsta tiden? Lyssna på Kakelpodden’s avsnitt som bjudit in till ett synkat samtal om GVK:s uppdaterade branschregler Säkra Våtrum 2021:1 tillsammans med branschreglerna för Säker Vatten och Byggkeramikrådet, BKR.

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.