Annons

Inred din hall med Norrgavel

Inlägget är reklam för Norrgavel

Tambur, farstu, foajé eller entré – kärt barn har många namn. Och storlekar. Den gemensamma nämnaren är dock att hallen är ett utrymme alla måste passera och som verkligen behöver fungera. Den är det första vi möts av och det sista vi ser innan vi lämnar bostaden. Med det i bakhuvudet är det extra viktigt att det är ett rum som både känns praktiskt och välkomnade. Norrgavel har flera smarta och snygga lösningar för hallen som kan kombineras på olika sätt för att passa just ditt utrymme! Tillverkade av kretsloppsanpassade naturmaterial som bara blir finare med åren.

Hallmöbler
Norrgavels klassiska Kapp – & skohylla Snedstag får ofta plats trots att element och proppskåp sitter i vägen. Den dubbla skohyllan skapar ordning och reda och håller golvet fritt. Sparringsystemet med lösa delar är också praktiskt om du flyttar eftersom du enkelt kan komplettera och justera dina delar beroende på vilket utrymme du har att använda. Här kan du se hela sortimentet.

Dold förvaring och synliga funktioner
Norrgavel har också lösningar för dig som vill ha dold förvaring av ytterplagg och skor. Kolla in deras fina klädskåp ,sittbänk, speglar och beslag.

Klädskåp / Sittbänk / Beslag, handtag och knoppar / Speglar

Belysning
En bra allmänbelysning i taket är A och O, men glöm inte att ljussätta hallen på fler ställen. Vägglampor och bordslampor kan både fungera som upplättningsljus och stämningsljus intill spegeln, på en byrå eller som dekorativ ljuskälla på väggen.

Spotlighskena Örsjö star / Plafond Vega / Plafond Z från Zlamp / Vägglampa Zladdbarnet / Vägglampa Paper.

Smarta lösningar
Alla hallar har olika utmaningar men Norrgavel har lösningar som funkar för de flesta. Bor du trångt kanske det är bättre med en vertikal kroklist och har du inte utrymme får en byrå kanske Norrgavels nya vägghängda avlastningsbord kan vara ett alternativ för att skapa en yta att lägga av sig nycklar och plånbok, eller ställa ett välkomnande blickfång på.


Skohylla /List för knopp en ny smart list där du kan fästa dina favoritknoppar (fint att hänga över en hel vägg!) / Kroklist vertikal / Avlastningsbord Dubbelkub/ Pinnpall och påshylla.

* Inlägget var reklam för Norrgavel

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.