Annons

DIY: Konst av pappersrester


Jag har svårt att slänga papper, speciellt akvarellpapper och konstnärspapper med vacker struktur. Men den som spar han har brukar det ju heta. När man har tillräckligt många kan man faktiskt göra ett konstverk av sina pappersrester! Klipp kanterna raka, eller riv några av dem för att visa fibrernas flikighet och lägg pussel. För att skapa lite distans och djup kan du använda dubbelhäftande tejpkuddar. Enkelt inomhuspyssel och DIY för både stora och små.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Monnah skriver:

  Jättefint! Blir också läckert i en riktigt svulstig ram, kanske fyndad på loppis.

 • Jessica Bergström skriver:

  Älskar såna här tips, tack!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.