Annons

Annons: Dags för försådd med Impecta

Reklam för Impecta


Även om det kan kännas långt borta att tänka trädgård, inte minst för alla som nyss haft snö, så är det nu hög tid att köpa frön för att kunna förså och förbereda sommarens blommor.

Tillsammans med Impecta vill jag uppmuntra er som är sugna på att odla egna sommarblommor i år att inte glömma bort att börja – i tid! Så, här kommer en påminnelse att beställa frön och sätta fingrarna i jorden. Impecta Fröhandel är ett familjeföretag från Julita som drivs av odlare, för odlare som har funnits sedan 1975. De har över 2000 frösorter i sitt sortiment som du kan välja bland!

Sedan ett par år tillbaka brukar jag plantera luktärter, som är lättodlade och tacksamma sommarblommor som dessutom är väldig fina att ta in i små buketter. Utgå inte bara från vad som passar mot huset och uteplatsen, utan också som faktiskt blir fint inne, i en bukett. Välj gärna tidiga och sena också, så har du blommor över en längre period! Dessa ska jag testa i år.

Luktärt Swan Lake
Gräddvita blomknoppar som slår ut i bländande svandunsvitt. Rikblommande och väldoftande blommor på långa stjälkar, utmärkt för buketter. För spaljé och liknande.

Lycka till!

Kommentarer

 • Minna skriver:

  Älskar luktärter!!
  Väldigt tacksamma att hantera om man är förstagångs fröare ????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.