Annons

Inredningsnyheter v.5/2021

Vi närmar oss perioden när Stockholm Furniture Fair skulle ha ägt rum och det känns som om inboxen ska explodera av nyheter. Nästa vecka väntar ett batteri av webbsända visningar. Här kommer ett urval av de största snackisarna från inredningsveckan som gått, och komma skall!


String Furniture lanserar designikonen String pocket i färgen Sage. En djupt grön som rör sig mellan ljust och mörkt och ger hemmet en ombonad prägel. Alla nyheter hittar du här.


Nästa vecka lanseras Louise Liljencrantzs nya varumärke Veermakers. Smygkik har redan läckt ut.


Scala-serien från byWirth firar tvåårsjubileum med Scala Bench Small. En bänk för två personer i ett praktiskt format med fina avslut och snickeridetaljer. I naturlig, oljad, rökt eller svart ek.


Georg Jensen’s Bernadotte-kollektion utökas våren 2021 med fler föremål till det dukade bordet.


Carl Hansen & Søn relanserar bokhyllesystemet FK63 Bookcase System av Preben Fabricius och Jørgen Kastholm från 1963.


Ballingslöv lanserar köket Wood i ljusbrun bets.


Elon ger sig in i kökskampen och lanserar egna varumärket Nordanro.


Ferm living lanserar Care and Cleaning Collection , en serie rengöringsmedel i återvinningsbara glasförpackningar.


MENU har lanserat fler delar i sin accessoar-kollektion. Bland annat denna fina förvaringskorg för ex. tidningar eller ved.

Många företag kör nu digitala visningar, fördel – de blir tillgängliga för alla! Jag hittade till denna video via Sofi Fahrman. Klicka här för en visning av Pli Blanc för Rörstrand.

Notiser
Stayhard som säljer mode för män breddar sortimentet och satsar på inredning för killar.
Bygg- och inredningsjätten kliver in i sporthandeln – köper finsk e-handelsraket
Wästberg köper upp XAL

– Grandpa byter VD och satsar på ehandel
Bolia betalar ut rekordstor bonus till sina anställda efter ett rekordår med en omsättning på mer än en miljard DKK och ett resultat på 76 miljoner DKK före skatt.


Jysk sparar 475 ton plast årligen på att de nu byter ut emballaget för sina sängkläder till papper! Till sist; The Bolder Sky Lodges i Norge har rankats av Forbes Magazine som en av världens 25 mest överraskande ställen att sova på. I samarbete med danska VIPP har man nu inrett och 2020 utsågs de till ‘Årets hytteprosjekt’.

Foton: pressbilder från ovan angivna företag

Kommentarer

 • Cecilia skriver:

  XAL är österrikiskt inte australiensiskt 🙂

 • Rosemarie Håvik skriver:

  Tack för inspiration! Jag undrar om du vet vilken kulör väggen i den första bilden i inlägget, med stringhyllan, är målad i?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.