Annons

Tråden om Torkis

En av medlemmarna i Trendensers Facebookgrupp har gjort en spaning från kön till IKEA’s Click and Collect. Alla köper Torkis. Varför? Den frågan satte igång en av de längsta och roligaste trådarna i Facebookgruppen på länge. Jag skrattade högt åt flera av svaren. In och läs om du också är nyfiken på storheten bakom denna doldis.

Foto: bild lånad från IKEA i USA där den även verkar finnas i grått

Kategorier:

Kommentarer

  • Johanna skriver:

    Bra om man behöver flytta på en 90-kilos man ????????????????????????????

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.