Annons

Sientete a gusto en casa

Innehåller reklam för egen verksamhet

Nu är den spanska översättningen av min ”Handbok i inredning och styling” klar. Siéntete a gusto en casa: Aprende a decorar y potenciar los espacios de tu hogar. Och såhär ser omslaget ut! Innehållet är förstås samma, men varje land bestämmer över sitt omslag och i Spanien har man valt en rosa variant. Släpps i butik från och med 10 februari men kan redan förbokas via Amazon.

I UK trycker förlaget om boken för tredje gången, trots att den ju nyss släpptes (27 oktober)! I USA har hela den första upplagan gått åt och i Italien trycker man redan om, trots att deras översättning kom ut i butik precis inför julhandeln. Så himla kul! Det var precis den typ av pepp jag behövde få idag, efter att ha suttit i ett långt möte om en svensk boknyhet som jag är lite nervös inför men hoppas få berätta mer om alldeles, alldeles snart.

Kommentarer

 • Matilda skriver:

  Heja dig!

 • Minna skriver:

  Det är så spännande att få dessa uppdateringar!
  Och vad är det du säger?! Skriver du på ny bok? ????????

 • Lisa skriver:

  Wow! Heja dig!

 • Fia skriver:

  Vad roligt med denna succé! Jag blir nyfiken… att boken går hem i så många olika länder, tänker att vi inreder och tänker helt olika i olika länder och kulturer. Och ändå funkar den så bra! Är det samma grundtankar kring mått och inredningstänk i dessa länder eller har du fått justera nåt för olika boksläpp?

  • Frida Ramstedt skriver:

   Tack Fia! Grunprinciperna har vi inte justerat, men vissa länder har andra standarder eller byggnormer som påverkar måtten som anges i kapitel 8 – så i det avsnittet har några marknader anpassat vissa angivelser eller förtydligat att boken baseras på vad som är vanligt i Sverige. Det känns fantastiskt kul att boken säljer så bra även på marknader där Trendenser/och bloggen är helt okänd, det känns som ett bevis på att innehållet behövs och fyller en funktion. Inte bara ”säljer för att jag har ett stort instagramkonto” som en kritiker sa 😉

 • Ellinor skriver:

  Grattis!

 • Simone skriver:

  Grattis! Äntligen kanske de lär sig ett och annat om belysning. Jag har bott i Spanien i många år och förundras över hur dålig koll de har på belysning. Alltid starka taklampor på, suck.

 • Sara skriver:

  Boken är så otroligt fin och din blogg så gediget välskriven. Jag hittade dig när du bloggade om lavendelvatten för mer än tio år sen allt du gjorde var bra redan då, men din utveckling har ju varit fantastisk! Så himla kul att boken är framgångsrik det hoppas jag att du firar ordentligt!

 • Janni skriver:

  Som en härlig vårmaräng! Heja heja!

 • Agata skriver:

  Jag är överdrivet förtjust i dom omslag där det vågas ta ut svängarna lite! Önskar verkligen att det kom en svensk upplaga i gladare kulör 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.