Annons

Inredningsnyheter v.4/2021

Söndag betyder att det är dags att summera nyheterna från veckan som gått. Här kommer ett svep med de senaste sju dagarnas branschsnackisar!

Johanna Bradford tapeter
Boråstapeter har släppt nya bilder på sin kollektion Scandinavian Designers, men det som fångade mitt intresse mest var ärligt talat att de plåtat kollektionen i Johanna Bradfords hus i Borås. Men lugn hon har inte tapetserat om alla rum! Man fuskar lite och sätter tapeterna, i retuschen.


Sångaren och skådespelaren Tommy Körberg säljer sin samling av isbjörnar via Bukowskis. Läs mer om hans tankar bakom samlingen här.


Lisa Hilland är aktuell med nya rumsavdelaren SPIRA som är tillverkad av FSC-certifierat trä av snickaren @gitarrbyggarepersonnerup Lanseras i samarbete med @nordiskakompaniet


Danska Vipp satsar på hemmakontoret och lanserar en ny swivel-chair.


Danska & Tradition lanserar sin Flower pot lampa i nya färgen Stone blue.

HAY lanserar en solsäng i sin populära serie Pallisad. Jag kan inte låta bli att undra två saker 1) hur många ligger egentligen och solar nuförtiden? Kanske under ett parasoll? 2) ”kassler-effekten” på denna, iklädd badkläder, kan inte vara nådig 🙂


Offect släpper böcker om sina samarbeten med olika formgivare för att berätta mer om både produkterna och formgivarna. Först ut presenteras Matti Klenell som precis lanserat nya moduler till soffsystemet Font för Offecct.


Lindform är aktuella med den här nya vasen som kommer i tre olika färgställningar. Design Marita Lindholm. Tipstack till Anette.

Notiser
Ny undersökning visar att 42% av reklampåståendena om miljövänligare produkter hos svenska e-handlare är överdrivna. Läs mer här.
– Svanen skärper sina krav på möbelproducenternas cirkulära tänk.
– Aller media storsatsar på e-handel. Hur ritas mediakartan om när journalistiken blir en handelsvara? Hur ska tidningarna ”reklammärka” egenintresset?

– Och nu har Svensk Damtidning avslöjat var Prinsessan Sofia och Carl Philip köper sina möbler.

Veckans mest ombloggade objekt till salu är denna (hemsökta?) husdröm i Nykvarn / Stångarö som både bjuder på vackra interiörer och exteriörer. Till salu via Historiska hem.

Foton: pressbilder från ovan angivna företag

Kommentarer

 • Fia skriver:

  ????????????

 • Elin skriver:

  Fin summering som vanligt! Vann en av kalendertävlingarna, hur går man vidare?

  • Frida Ramstedt skriver:

   Hej, vi har skickat uppgifterna till respektive arrangör som ska kontakta er vinnare men maila mig (du hittar mailadressen i högerspalten – kan inte skriva ut den då indexeras den på google och vi får problem med spam 🙂 så kollar jag med ditt hotell så inget missats.

   Kommer att posta en förteckning över alla vinnare i em. Fick precis svar om den sista luckan vi väntat på!

 • Sara skriver:

  Jag tycker jag blir lika förvånad varje sommar hur många det faktiskt är som ligger på stranden och solar längre stunder. Själv ligger jag ibland i solen en stund för att torka och värma mig efter ett bad men själva grejen att sola känns mest bara konstig.
  Men det är klart att om man har investerat i en dyr pool måste man förstås också ha en snygg solstol bredvid.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.