Annons

Premiär för Trendensers Upplevelsekalender 2020!

2020 har verkligen varit ett tufft år och vi behöver något att se fram emot 2021. För att stötta den svenska hotellnäringen som har det kämpigt just nu och för att hjälpa dig som läser Trendenser med förslag på härliga platser och upplevelser inom Sveriges gränser till nästa år har jag tagit fram en ”upplevelse-advents-kalender” i samarbete med några av mina absoluta favorithotell – runtom i hela Sverige.

Varje dag fram till julafton öppnar jag en ny lucka med en fin vinstchans i och berättar kort om destinationen. Tävlingarna är öppen i 24 timmar från att de postats och man deltar genom att svara på frågorna i kommentarsfältet till respektive lucka. Kanske kan det också ge uppslag till julklappsidéer? Är det i år du ger bort presentkort på upplevelser – som ni kan se fram emot tillsammans – istället för en sak?

Här är några av alla de designhotell och destinationer som är med.
Nu drar vi igång!


Bästa motivering utses av respektive annonserande företag (ej av Trendenser) och meddelas i inlägget till respektive lucka senast en vecka efter tävlingstidens slut. Juryns beslut kan ej överklagas. Eftersom det är en jury från de annonserande företagen som korar sina egna vinnare så har man lika stor vinstchans oavsett hur många gånger man deltar, men vi räknar bara ett svar per person och luckvinst. Man måste vara 18 år för att delta. För information om villkor för användande av presentkorten, se respektive lucka. Trendenser tar ej ansvar för tekniska problem med kommentarsfältet. Vinster som överstiger ett värde av 1300 kr måste tas upp i inkomsdeklarationen Ev. vinstskatt betalas av vinnaren och redovisas av vinnarna själva. Läs de generella tävlingsvillkoren på Trendenser här.

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofia skriver:

  Vilken bra idé! Behöver verkligen något att dagdrömma mig bort till. Pratade nyss med en kompis om hur dålig koll jag har på svenska designhotell så ser verkligen fram emot detta. Heja dig som kommer på nya koncept och utvecklar din blogg till det bättre för varje år. Din reklam känns alltid relevant och intressant. Tack för det!

 • Helena Nyström skriver:

  Så härlig julkalender. Man använder en Yakuta på Yasuragi. Jag skulle ta med min man för ett härligt avbrott i en vardag som bestått av över 50 % vabbande sen i mars. Vi skulle ha åkt till NY på 10 årig bröllopsdag i maj men fick ställa in pga Corona. Istället var vi faktiskt på Yasuragi och njöt och jag skulle så gärna få återuppleva det dygnet av total avkoppling. Mvh en väldigt trött och sliten 3-barnsmama

 • Sara skriver:

  Var hittar man luckan med frågor? 🙂

  • Frida Ramstedt skriver:

   I inlägget ovanför detta. Du kanske surfade in från instagram till en undersida – men gå in på trendenser.se (startsidan) så hittar du inlägget.

 • Ann-Katrin Thorneus-Pehrsson skriver:

  Yukata heter plagget man bär hela tiden.

  Ifall det skull bli aktuellt med Spadag i Sthlm tar jag med mg min man. Då vi hjälps åt att hantera den tid vi lever i nu.Med barn och barnbarn 20 mil bort så försöker vi att ta dagen som den kommer. Bästa tips återhämtning havet ,långpromenader samt njuta av vårt vackra landskap./Ann-Katrin

 • Louise skriver:

  Länken till de generella tävlingsvillkoren fungerar inte.
  Hur kommer min e-postadress användas om jag deltager i tävlingen?

  • Frida Ramstedt skriver:

   Ska genats fixa det!

   Den kommer bara användas för att meddela dig att du vunnit vinsten. Sen lagras den i min blogg / WordPress system (vi kan inte radera alla, det skulle bli ett hästjobb – men ingen ser den och ingen kommer använda den eller sälja den vidare). Du får gärna använda en anonym mail bara vi kan nå dig för att kontakta dig om du vinner.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.