Annons

Instalove: @maaaatildas

Jag har haft svårt att hitta inspiration på instagram den senaste tiden. Antar att det är en kombination av algoritmen (som styr vad som visas utifrån antaganden om ens intressen) och känslan av att så mycket är så proffsuppstyrt numer. Jag kan sakna den gamla goda tiden, när modebloggare visade riktiga dagens outfits i tandkrämsfläckiga speglar, inte lånade pressprover som proffsfotats modell modereportage. Och när inredningsbloggare levde vanliga liv, inte arbetade heltid med att inspirera. Hur som helst. Ibland glimmar det till. Ett sådant nyligt blänk i mitt flöde är @maaaatildas. Hon har ”bara” 3000 följare men ger mig ändå mer än många som har betydligt fler nollor i slutet. In och följ! @maaaatildas


Foto: lånade med tillåtelse av @maaaatildas

Kategorier:

Kommentarer

 • Hilda skriver:

  Älskar när man hittar ett konto som har ”få” följare. Sen vet jag inte vad som händer många gånger när man blir ett ”stort” konto, det känns som om det blir för uppstyrt och fixat då tappar de det som jag gillade i början. Har hänt flera gånger att jag avföljer konton som jag tidigare inspirerades av. Trist att det blir som en mall att alla bilder ska se ut på ett liknande sätt och man gör reklam för allt hej vilt. Ja, jag förstå att man tjänar sina pengar på reklamen, men när man gör reklam för femte hudvårdsprodukter och varje är ens favorit, så tappar det ju trovärdigheten i reklamen.

  Måste kolla upp ditt tips, ska bli spännande att kika in.

 • MATS skriver:

  Hej!
  Den sista länken till hennes instagramkonto länkas fel, det fattas ett a i själva länken men det ser ut som att det är rätt.

 • Sandra skriver:

  Åh, håller med! Orkar inte med mer ”så fint julmys jag har hunnit få ihop, javisstja det är visserligen mitt jobb på heltid, men ändå visst är jag duktig”
  Tack för tips, skönt att se en någorlunda ”vanlig” människa i bruset av det professionella instagram. Och kul att få se min egen stad på bild 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.