Annons

DIY: Årets julpyssel?

Man ska inte skämta om covid-19, men man får skoja lite om det hysteriska bunkrandet av toalettpapper som ägde rum i våras. När vi gjorde de här stjärnorna i fredags kunde vi inte låta bli att fnissa lite åt att det har potential att bli årets julpyssel. Såhär kan du göra pynt av pappersrullarna som blir kvar när toalettpapperet är slut!Spara ett gäng rullar, klipp dem i centimetertjocka bitar. Lek dig fram till mönster och kombinationer, fixera sedan med limpistol. Googla inspiration, det finns massor med bilder på ”paper roll christmas ornament”.Det här går att göra tillsammans med barnen också. De vuxna gör mer avancerade stjärnor medan barnen gör enklare pappersänglar. Eller så får barnen i uppgift att måla stjärnorna för att göra dem juligare.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Kristine skriver:

  Hej! Måste fråga hur du satte ihop dem? Limpistol? Så bra och fin idé!

 • Emilia skriver:

  Hej.
  En annan Corona-DIY med toalettrullar är att ställa alla rullarna i en skollåda. -Vips så har man alla sladdar (i Phone, USB, micro USB och andra sladdare) organsierade och samlade utan att trassel. Inget lim, för då kan man lätt dra upp och trycka ned rören när man tvinnar i sladden efter användning. Tips: låt alltid kontakten sticka uppåt så ser man lätt vad man är i behov av utan att behöva dra upp flera rör.

  Här hemma hade jag sparat en snygg låda som nu blir ett fint inslag i nya hemmakontoret.

  T.om. sambon som tyckte det var en töntig idé har visat upp den smarta lådan under digitala videosamtal.

  Pinterest: toilet paper roll for cords

  Trevlig tredje advent.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.