Annons

Annons: Schneider Electric – Home of the Future

Inlägget är reklam i samarbete med Schneider Electric


Just nu arbetar jag med ett jättepännande och stort projekt för Schneider Electric – ett internationellt bolag som levererar effektiva, och hållbara energilösningar för hemmet. För att utforska hur deras produkter kan hjälpa oss att leva mer hållbart – i en nära framtid och därefter. Jag har bland annat gjort ett stylinguppdrag med deras smarta lösningar som kan göra hemmakontoret mer flexibelt och effektivt. 

Nästa vecka arrangerar Schneider Electric ett globalt webbseminarium för inredare och arkitekter från hela världen där vi ska diskutera ”Framtidens hem: hur kan vi inreda för ett mer hållbart liv”.

Jag är inbjuden som en av tre key note speakers tillsammans med Oliver Heath och Frederic Beuvry och jag kommer att prata mer om varför jag tror att 2020 kan bli startpunkten för en ny era inom inredningsindustrin.

Om du vill får du gärna registrera dig och titta.
Datum: 19 november
Tid: 08:30 och 16:30 CET
Plats: Hemma hos dig, via din dator eller mobil. 

Se till att registrera dig här!
Foto 1: Jonas Berg
Foto 2, 3, 4: Trendenser
.se

* Inlägget var reklam i samarbete med Schneider Electric

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.