Annons

Poddtips – Vad är ljus?

Har du en stund över i helgen och vill lyssna på ett poddavsnitt? Jag fick ett läsartips om P1’s radioprogram ”Filosofiska rummet” från den 6/11 2020 som som avhandlar mysteriet ”Vad är ljus?”. Väldigt spännande fördjupning i ljuset och dess betydelse i både inredning, fotografier och livet. Tack Emma! Så intressant. Jag älskar den här typen av podddiskussioner. Edutainment!.

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma T skriver:

  Kul att du gillade tipset : )

 • Emma T skriver:

  Kul att du gillade det : )

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.