Annons

DIY Art: Konst av papperstallrikar

”Man tager vad man hafver…” som Kajsa Warg sa. Har du ett gäng vita papperstallrikar hemma kan du enkelt skapa ett tredimensionell konstverk till din vägg. Markera figurer med runda glas, ovala fat, rektanglar, kvadrater eller vilken form du helst vill upprepa. Montera med dubbelhäftande tejpkuddar eller skapa distanser med små bitar av wellpapp mellan varje lager. Fäst på ett vitt papper, montera med passepartout utan glas i en ram. Klart!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.