Annons

Inredningsnyheter v 40/2020

Dags att djupdyka ner i den första oktoberveckans nyheter från inredningsbranschen. En snabb scroll, för dig som vill ha koll!

Boråstapeter lanserar en ny tapetkollektion. Eastern Simplicity hyllar den asiatiska traditionen av handgjorda mönster, det enkla och det äkta.

Norrgavel har släppt nya lackkulörer på sina stolar. Varmgrön är en av höstens nyheter.

Fredericia furniture har släppt en kollektion med accessoarer.

Konstnären Mikaela Grut har tolkat Linum.


Gaggenau lanserar en ny integrerad bänkfläkt i glas. AL 200 har ett nytt patenterat system som heter Guided Air. Läs mer här.


Gubi lanserar ‘Bestlite 90’ Anniversary Collection för att fira den ikoniska lampan designad av den brittiske designern Robert Dudley födelsedag. Tipstack till Anette.


Årets Te-Adventskalender har släppts till försäljning av Nabo. Årets förpackning har fin mönsterdesign av tapetformgivaren Hanna Wendelbo.


Modemärket HOPE’s medgrundare Ann Ringstrand släpper boken SY med inspiration, kunskap och mönsterark i 100% för att du ska sy dina egna plagg med aktuella snitt. När görs den idén för modern inredning?

Notiser
– Världens första cirkulära stekpanna har lanserats
– Swedish brand award går till IKEA

– Bolia släpper egen podd
Lexington Company får ny CFO
– Och Bolon börjar göra väskor av spillmaterial från sin mattproduktion”Sist men inte minst”, som det brukar heta.. Oktober är ju en rosa månad. En av tre får cancer, men alla drabbas. Årets Rosa band är formgivet av vår stolta musikexport First Aid Kit. Är det någon insamling jag gärna vill använda min plattform för att stötta så är det denna. Bidra du med. Swisha valfri summa till 901 95 14 #tillsammansmotcancer 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.