Annons

Up & coming: Hästö Leramik

Via inredningsbutiken The Home Company i Karlskronas instagramkonto (en butik jag besökte och föreläste hos förra hösten) fick jag nys om Hästö Leramiks fina vaser med textur. Så fina! Som poesi för ögat. Butik på Brov 1 i Karskrona och @hastoleramik


Foto: @hastoleramik

Kategorier:

Kommentarer

 • Cecilia Engman skriver:

  Fina! Vill så gärna tipsa dig om följande konto på Instagram: lina.lygneroth.keramik
  En otroligt duktig keramik-konstnär.
  Med vänlig hälsning, Cecilia i Kungälv

 • linda skriver:

  Vad roligt att du tipsar om något i mina hemtrakter, långt från storstäderna. Tack,

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.