Annons

Kalla mig; Фрида Рамстед

Innehåller reklam för egen verksamhetNej. Det här kunde jag inte se framför mig när jag satt uppe sent på nätterna under min föräldraledighet och blickade ut över ett nedsläckt radhusområde, med datorns blåaktiga sken och det knapprande ljudet från tangentbordet som enda sällskap. Tusen trassliga tankar och en stark vision om att försöka samla ihop och förklara inredarnas yrkeskunskaper och riktmått till en handbok i inredning – för privatpersoner. Jag hade många målbilder för att hålla motivationen uppe, men det här hade jag aldrig kunnat föreställa mig. Inte ens i min vildaste fantasi.

Фрида Рамстед betyder Frida Ramstedt på Bulgariska.
Helt obegripligt, i dubbel bemärkelse.
Men så himla häftigt.

Kommentarer

 • Julia skriver:

  Hej Frida! Vad roligt att se att din bok gör sådan framfart i världen, supercoolt!
  Jag har en fundering som jag tänker att du borde kunna ge svar på. Jag och många andra är förvirrade över hur man ska göra med etiketterna på finare glas t.ex. IIttala Essence. Ska den lilla klisterlappen sitta kvar eller tas bort? Hade varit kul om du samlar ett inlägg med såna här osagda regler.

  Trevlig helg!

 • Bella skriver:

  När verkligheten överträffar drömmarna!

  Tänkte på dig och din bok när jag såg den här dokumentären… Värd att se!

  https://www.svtplay.se/video/25276543/design-bortom-granser-charlotte-perriand

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.