Annons

Clear Thinking


Jag tar helg med ett sorterat huvud. Den känslan! Jag börjar äntligen hitta en fungerande struktur i mitt arbetssätt och märker vilken skillnad det gör för både produktiviteten och de allt längre passagerna av ostörd tanketid där nya resonemang kan få gro.

På tal om det och något helt annat än inredning så måste jag skicka vidare några tips till dig som kanske har möjlighet att lyssna på en podd i helgen. Här är tre avsnitt som har gett mig väldigt mycket värde de senaste veckorna. Klicka på rubrikerna för länk.

Joe Rogan och Naval Ravikant
Dryga 2 timmar och 20 minuter som kräver sin koncentrerade lyssning. Det josiga kommer i mitten slutet men du behöver vara med från början för att hänga med i resonemangen. Naval säger så mycket bra att jag har lyssnat flera gånger om.
Key take away: ”The Disease of Abundance” och ”It is your unlimited desires that are clouding your peace”.

Björn Natthikos Lindeblads sommarprat

Det är så smärtsamt och så klokt men det har hjälpt mig att få perspektiv på många situationer efter att jag lyssnade. Var beredd på tårarna och lova mig att du lyssnar – om du inte redan gjort det.
Key take away: ”Kanske, kanske inte.”

Johanna Hector i Framgångspodden
Ja, jag är partisk för att jag känner Johanna men ÅH så bra hon är. Så modig, ärlig och rätt på det som så få vågar säga högt. Alla kvinnor, men ännu viktigare – alla män – borde lyssna och ta in detta avsnitt. Bli inte generade av rubriken. Det underliggande budskapet är överordnat.
Key take away: Våga lita och luta inåt.

Kategorier:

Kommentarer

  • Anna Lindwall skriver:

    Jättenyfiken på din fungerande struktur! Berätta gärna mer! ????❤️

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.