Annons

Annons: Äppelfest med Mathem.se

Inlägget är reklam för mathem.se

Många prylar man köper till köket blir inte använda så ofta som man först hade tänkt men den här äppelsvarven från Mathem har hängt med oss länge och jag kan ärligt säga att den går varm varje dag. Mina barn äter ett äpple om dagen till mellanmål och med svarven är det skalat och skivat på ett kick. Den är också extra användbar såhär års om man har stora volymer äpplen att ta hand om – eller när man ska baka äppelpaj. Häng med så ska jag visa!

Erbjudande! Just nu får Trendensers läsare 100 kr rabatt vid köp över 700 kr om ni anger koden ÄPPLE100. Gäller både nya och gamla kunder vid beställningar på mathem.se, t o m den 4 oktober 2020*.


Med hjälp av sugkoppsfunktionen fäster svarven på släta underlag. Både bänkskivan och rostfria ytor. Stick fast äpplet och snurra på handtaget!


Några sekunder senare har du ett urkärnat, skalat och skivat äpple. En äppelspiral som antingen kan torkas, serveras som mellanmål eller delas på mitten för att bli innehåll i paj.


Supergott och superenkelt att svänga ihop. Recept på äppelpajer hittar du här! Svarven kostar 269 kr och är också en kul gå-bort-present istället för en blomma!

Inlägget är reklam för mathem.se
*Läs mer om vilka orter de levererar till på mathem.se

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.