Annons

Inredningsnyheter v.35/2020

Nu rasslar det i inkorgen från ivriga företag som inte har kunnat ställa ut på alla inställda mässor, men som ändå har nyheter att visa upp. Jag har saxat ihop veckans pressreleaser till ett söndagssvep i vanlig ordning! PS. Jag får ofta frågan om jag färgkoordinerar inredningsnyheterna. Nej. Inkorgen är genomgåede brun, beige och lite grön just nu…


Reform lanserar ett nytt kök designat av Norm Architects. Profile har integrerade handtag och uppdaterade funktioner.


Norrgavel har lanserat nya Skohylla Konsol och Kapphylla Konsol och möbelserien Klädförvaring K27 som gör det enkelt att utforma en personlig och flexibel hallmöbel utifrån deras populära Sparring hyllsystem


Göteborgsföretaget Tell me more har tagit fram två nya mattor i hampa, som tillför värme, textur och exklusivitet. Kolla in Sumak och Midknot.


En av Sveriges mest betydelsefulla möbel- och inredningsarkitekter, Åke Axelsson, hyllas i en ny dansk utställning.  Man har återskapat hans studio i Köpenhamn.


Nordic Knots skippar mönster och färger och låter materialet tala för sig själva. Nya kollektionen Zero hyllar den naturliga känslan och det utseende som ullen förmedlar. 


Ferm living har visat sina nyheter under 3 Days of Design i Köpenhamn. Brunt och oblekt linne. Hos alla.


Mateus släpper ett nytt porslin i 60-tals stil som fått namnet Stripes. Design Filippa Burenstam Linder. Tipstack till Anette.


Varuhuset NK lanserar hållbara och klimatsmarta tygpåsar gjorda av återanvända hotellakan i samarbete med svenska företaget Reused Remade.


Swedese och Svenska hem har tagit fram en limiterad Lamino i 250 exemplar tillverkade av skiktad valnöt och ask.

Notiser
– Best of brands börjar sälja inredning
– Jula köper anrikt stadshotell
– Mässan Habitare skjuts fram ett år, till September 2021
– Till er som gillade Husdrömmar i Sicilien. Det blir en ny säsong.Till sist… IKEA och LEGO® har slagit sina påsar ihop och lanserar BYGGLEK – en serie förvaringslådor med LEGO® knoppar och en uppsättning specialgjorda klossar som uppmuntrar till lek och gör förvaringen i hemmet lite roligare!

Kommentarer

  • Sarah skriver:

    Clas Ohlson har haft Reuse/remade-kassarna ett bra tag nu 🙂

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.