Annons

Back in businessDet här blogginlägget har suttit långt inne, men nu är min semester definitivt över och jag är back in business igen. Efter en riktigt skön ledighet. Egentligen började jag jobba redan för två veckor sedan, men de första arbetsdagarna behövde jag ge min odelade uppmärksamhet till den brittiska översättningen av min bok och till min kvartalsredovisning för Q2. Därav inget livstecken här, eller på instagram. Förrän idag.

Nu borde jag visa lite semesterfoton och berätta mer om vad vi gjort, men vår äldsta har fyllt sju och är tillräckligt gammal för att både kunna läsa och säga ifrån. Han vill inte vara med på min blogg och det måste jag förstås börja förhålla mig till. Jag har ju ändå inte varit särskilt öppen med vårt familjeliv, men känner att det ligger något vilsamt (och givetvis självklart) i att respektera hans tankar. Det lägger ännu mindre press på mig att försöka dokumentera och inspirera (eller imponera) på andra med sådant vi gör privat. Och det innebär i förlängningen att jag också kan börja ha semester, på semestern. Gott så.

Hursomhelst känner jag mig rejält utvilad nu och redo att ta mig an höstens utmaning. Kan jag bidra till att förändra inredningsbranschen? Vi får se!

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa S skriver:

  Underbart!!! Alldeles för många som lägger ut massa privata bilder. Heja dig. Lisa S

 • Elisabet skriver:

  Kul att du är tillbaka!

 • Självklart ska ditt privatliv förebli privat!
  Han e en klok kille Mr M????????????

 • Madelene skriver:

  Tack för att du valde att ta en paus från bloggandet, det gjorde att jag också fick en paus. Även om jag inte bloggar själv (eller influerar på annat sätt) är det ändå skönt att ta en paus från att influeras. Det är väldigt kul att du är tillbaka och jag känner mig redo att hänga lite framför datorn igen!

 • Jenni skriver:

  Välkommen tillbaka, ska bli kul! 🙂 Håller med; det behövs inte privata bilder, särskilt inte om det känns som en belastning! Gillar att du gör din grej med bibehållen integritet, så skönt bland allt annat trams!

 • Amanda skriver:

  Klart du ska kämpa för att förändra inredningsbranschen!!
  Vi står bakom dig <3

 • A-mamman skriver:

  Respekt! Hoppas att vi ändå kan få se lite semesterbilder; vackra detaljfoton eller tips på mat, platser, bad som du kanske vill ge.

 • Lovisa skriver:

  Roligt att du är tillbaka med ny energi! Ser fram emot att få inspireras av dig ????

 • Linda B skriver:

  Välkommen tillbaka 🙂 Det här är ju ditt jobb och ska inte blandas med ditt privata. Låt det vara så ????????

 • Ulrika skriver:

  Äntligen!

  Du har varit saknad. Speciellt på söndagar med din fantastiska summering.

  Och JA, du gör redan skillnad och förändrar inredningsbranschen.

 • Tvåbarnsmamma skriver:

  Obs Obs! inte dömande här, bara okunnig och nyfiken. Får du ens posta bilder på dina barn utan medgivande. Det är så vanligt i bland livsstilsbloggar och mammainfluencers idag så ingen bryr sig nu kanske men vad händer om några år när de barnen blir större och inte vill finnas på hundratals kort online? Jag menar deras integritet går aldrig att ’ta tillbaka’ även om de skulle vilja? Vad har de för rättigheter då? Någon som vet?

  • Pernilla skriver:

   Jag undrar samma sak, tycker egentligen att det är konstigt att man får lägga ut kort på barn även om barnen tycker att det är ok, vet barnen egentligen vad det innebär när ett kort hamnar på nätet? Och som sagt kan de få skadestånd retroaktivt om de skulle vilja sen när de fyller 18?

 • Sandra skriver:

  Bra Frida! En frisk fläkt o fin förebild!
  Du är ett proffs rakt igenom.
  Har blivit mätt på alla som säljer sin familj för gratis barnmat, kläder o inredning. Mer integritet åt folket! Annars är snart en generation förlorad för alla ska bli influencers föe att få gratisprylar.
  Inget ont om kreativa människor o folk som delar med sig av kunskap mer mot folk som bara säljer konsumtionsprylar genom dra på hela sin familj reklamprylar.

 • Janni skriver:

  Längtar efter att få se vad du tar dig an under hösten. Du är sån inspiration på så många fler plan än bara inom inredning. Kul att du är tillbaka efter välförtjänt semester!

 • Hildur skriver:

  Härligt att du haft en fin sommar som givit tillfälle till återhämtning och vila. Ser fram emot vad som komma skall! Du gör ju redan skillnad på många sätt.

 • Mikaela skriver:

  Välkommen tillbaka!
  Tycker du gör helt rätt i att inte visa privata bilder både mot barnen men även dig själv. Som du säger så blir det inte samma press på att dokumentera allt hela tiden. Ska bli spännande att följa dina projekt och planer i höst!

 • Rebecka skriver:

  Välkommen tillbaka -du har varit saknad!

 • Frida skriver:

  Välkommen tillbaka! Att beakta barnens önskningar är extremt viktigt, och i den kontext du bloggar är det ingen konst att efterfölja heller! Vi är här för inredningskunskap och inspiration och att få en tankeställare då och då. För det behöver jag inte veta hur dina barn ser ut – eller ens hur många barn du har 🙂

 • Maria skriver:

  Välkommen tillbaka! Jag ser fram emot att följa dig i höst 🙂

 • Helena skriver:

  Valet är ju upp till var och en med publicering av familjemedlemmar på bloggen. Nu har ju du en annan inriktning på din blogg som är mer åt det professionella hållet och där familj och privatliv inte känns helt i linje med bloggens tema. Men det valet är inte något som är enkelt. Jag gillar det du gör och dina ambitioner är högt ställda och du har det senaste åren fått en intressant infallsvinkel med hållbarhet och långsiktighet som motriktning till masskonsumtion och CO2-adderande möbler. Såg nu att forskningsinstitutet RISE kommit fram till ett mätetal på nya möbler, nämligen C (cirkuläritet, där det står för hur mycket av möbeln som är återbrukad)…ska bli intressant att se din kommentar om detta.
  https://www.ri.se/sv/press/matt-som-mater-vardet-pa-ateranvant-material-testat-pa-produkter

 • Daniella Witte skriver:

  Välkommen till vardagen, Frida! Så härligt med lång och frånkopplad ledighet. Tänker att det väl ändå är en del av grunden till att livet och arbetslivet blir hållbart. Sunt och inspirerande tycker jag!

  Ser fram emot att följa det som du vill bidraga med till branschen och tänker att jag säkert kommer möta dig i det genom mitt arbete och blogg. Kram till dig!!

 • Emmi skriver:

  Välkommen till baka. Din klokhet och ditt mod behövs inom vår bransch. Ska bli spännande att se vad du tar dig för härnäst ❤️

 • Annika skriver:

  Välkommen tillbaka! Ska bli kul att följa dig framöver!

 • Stella i Italien skriver:

  Så roligt att du är tillbaka igen! Håller med om din inställning att respektera barnens integritet. – Jag har haft stor glädje av att läsa dina inlägg sedan du ändrade kurs, men även dessförinnan. Och nu ser jag fram emot att upptäcka dina nya projekt. Önskar dig all lycka på vägen. Stella i Italien

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.