Annons

Annons: Min sommarläsning – Pocketkampanj hos Adlibris

Reklam för och affiliatelänkar till Adlibris

Just nu har Adlibris kampanj på sommarpockets och i samarbete med dem vill jag uppmunta fler att unna sig tid för läsning i sommar. Även om man kan lyssna på ljudböcker så tycker jag personligen att det är en helt annan känsla i bokformatet. I kopplingen man gör mellan orden på papperet och ens egna inre röst. Inför semestern laddar jag alltid upp med några nya titlar som jag varit nyfiken på. Här är min sommarläsning i år!

Har du läst något bra nyligen? Dela gärna ditt bästa boktips i kommentarsfältet.

Erbjudande!
Just nu har Adlibris kampanj på pocketböcker.
Läs mer här!

Det första chiffret, Denise Rudberg
Den första delen i Denise Rudbergs nya spänningsserie om tre kvinnor på 40-talet. Så nyfiken på hennes nya genre och boken som redan blivit en succé

Verkanseld, Louise Boije av Gennäs
Jag älskar Luoise Boije av Gennäs språk och har läst alla hennes böcker. Detta är upplösningen på Motståndstrilogin, som är så välskriven att man får rysningar. Verkligen längtar efter att få sätta tänderna i denna. Har du inte läst de tidigare böckerna i serien kan de varmt rekommenderas. 

Knutby, Jonas Bonnier
En samtida historia som kändes helt obegriplig när den skedde. Och just därför så viktig läsning tänker jag. Jonas Bonnier är ju en skicklig skribent så jag ser fram emot att ta del av denna ruggiga historia, just på grund av att man vet hur den slutade.

Hälsa på recept, Anders Hansen och Carl Johan Sundberg
Träning är mer än motion, det är prevention. Kanske vår viktigaste medicin? Så formulerar Anders och Carl Johan sig i alla fall och jag vill bli bättre på just det. Kanske sommarens viktigaste läsning -för alla.

* Inlägget är betald reklam för Adlibris

Kommentarer

 • Lotta skriver:

  ”Den sista sommaren” En italiensk roman i nytryck fr 70talet.
  Av Gianfranco Calligarich

  ”Jackie” av Anne Swärd ny i Sv.Akademien.Oj så bra.
  Såg det inte komma…

 • Johanna skriver:

  Tistelhonung av Sara Paborn. Mkt bra!

 • Eva skriver:

  Jag vill varmt rekommendera ”Allt jag fått lära mig” av Tara Westover. Mycket fascinerande, intressant & spännande och bland det bästa jag läst på flera år! Och då läser jag mycket!

 • Susanne skriver:

  Underbara tips men har precis, igen, blivit så sjukt besviken på Adlibris. Det tar på riktigt över 2 v att få böckerna. Andra leverar inom 1-3 dagar. Förstår inte vad de gör för fel- men det är inte en bra kundupplevelse…

  • Åsa skriver:

   Instämmer! Jag har slutat handla av Adlibris just av den anledningen. Två veckors leveranstid för två böcker är inte acceptabelt.

 • Ann skriver:

  Härligt med sommarläsning!
  Men jag väljer något gladare än Knutby-boken 🙂

 • Anna skriver:

  Du som är från norr bör läsa Jag for ner till bror av Smirnoff. Så bra, finns 3 i serien. Sen även biografin Allt jag fått lära mig av Westover. En till bra Norrlandsbok, Ödesmark av Jackson. Boken Där kräftorna sjunger är fin. Allt av Jonathan Tropper och Liane Moriarty är bra.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.