Annons

Instalove: @gouteva

Mitt nyvunna trädgårdsintresse gjorde en frivolt när jag kollade på @goutevas instagraminlägg / insta-tv igår. ”En promenad med mig” där man får följa med på en rundvandring i hennes trädgård och orangeri. Hon gör en kort genomgång av blomstersorterna runt pooldäcket och på terassen (där hon bl a målat om IKEA Äpplarö i svart). Så mycket fint och så många inspirerande hörnor, sittplatser och planteringar. Ni måste bara kolla.

Foto: Anna Gouteva och Nina Gerthel

Kategorier:

Kommentarer

 • Sandra skriver:

  Otroligt harmoniskt och stilfullt!

 • NinniLovisa skriver:

  Så välplanerat och fin trädgård med allt den innehåller från växter till användningsmöjligheter. Hon är en så duktig florist oxå !
  Kram !

 • Anon skriver:

  Alla – och jag menar ALLA – har grävt ner pool i sin trädgård nu. Är detta ok? Finns det ingen som ifrågasätter det??

 • Johanna skriver:

  Ååååå vilken fin och härlig trädgård! Var tvungen att se på hela filmsnutten.????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.