Annons

Inredningsnyheter v.25/2020

En snabb scroll för att få koll på de senaste snackisarna från inredningsbranschen. Här har ni veckans nyhetssvep at your service!

Kinfolk anammar trädgårdstrenden och släpper sin nya bok The Kinfolk Garden – How to live with Nature den 27 oktober 2020.

Fiskars har teamat upp med modeformgivaren Maria Korkeila för att ta fram en serie trädgårds-/arbetskläder som kan matcha deras redskap. Alla plagg är tillverkade i organiska och återanvända material samt veganskt läder. Läs mer här.


Två av Klimatklubbens grundare Emma Sundh och Maria Soxbo / Husligheter har startat en ny podd. Ratta in Plan B podden om du är taggad på lite mer hållbar inspiration.

Gemla lanserar sin stoppade stol HILMA med en ny sits i massivt trä från cetrifierade skogsbruk – med en noga utformad sittkurva för högsta sittkomfort. Vackert!

Louis Poulsen har rotat i arkiven och relanserar PH Septima i höst. En taklampa med 7 skärmar av glas, som formgavs av Poul Henningsen mellan 1927-31. I butik från och med hösten 2020.

DK är en ny lampserie från Konsthantverk designad av Henrik Tenglert. Lampan består av glas och mässing och tillverkas för hand i Tyringe. Finns som golvlampa, bordslampa, takkrona med fyra glober samt enkel glob.

Duka Kitchen har släppt nya pressbilder stylade av Pella Hedeby. Höstnyheterna har försäljningsstart i september 2020, och säljs via City Gross-butiker och Eko stormarknad.

Notiser
– Hästens sängar öppnar shopinshop på Nordiska Galleriet
Carpe Diem storsatsar globalt och öppnar egen butik i London

– Åhléns stänger butiker och jobbar på ökad lagerkapacitet för sin e-handel
– Läs mer om de nya reglerna för Attefallshus som väntas börja gälla från den 1 augusti 2020!

Till sist. Kolla in denna sommarhusdröm på Knarrholmen via Jotun!

Foton: samtliga foton är pressbilder från ovan angivna företag

Kommentarer

 • Elna N skriver:

  Hej, Jag uppskatar så dina vecko nyteter. Tack så jätte mycket!

 • Anja Wik skriver:

  Fina spaningar!
  Duka-kampanjen är förresten fotad av Emil Andersson: https://instagram.com/emilanderssonfoto?igshid=9hahu1tscybc

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.