Annons

Gardeninspo: @susanhubel

De flesta som är minsta trädgårdsintresserade brukar känna till Zetas, men har ni koll på Susan Hübel? Hon arbetar som trädgårdsformgivare där och har en egen täppa som gör en grön av avund. Så mycket fin inspiration. Som att plantera i kopparkärl, lägga sättsteg i gruset och att låta silverpäron poppa upp ur öar av lavendel. Följ henne på instagram via @susanhubel


Foto: lånade av @susanhubel

Kommentarer

 • Caroline skriver:

  Men åh så kul att du skriver om Susan!
  Susan var min pedagog på fritis i Halmstad och är en helt underbar människa utöver att hon har et fantastiskt sinne för blommor!
  Kram och fin dag till till dig,
  Caroline
  @ajoyfuliving

 • Susan Hübel skriver:

  Tack snälla så glad jag blir att du skriver så fint.

 • Emelie skriver:

  Hej! Kul när du visar trädgårdsinspiration! Det vore intressant att läsa dos and donts om trädgårdsmöbler och solskydd/parasoll. Hur ska man tänka för att det ska bli funktionellt, snyggt och hållbart?

 • Anette K Rolfsson skriver:

  Denna kreativa vackra kvinna med mycket muskler o envishet i en liten kropp- fantastisk på alla sätt. Hennes konst i trädgård speglar hela henne- trygg och fötterna på jorden????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.