Annons

Inredningsnyheter v.19/2020

Söndag igen vilket betyder att det blivit dags att summera inredningsveckan som gått. Även om många PR-byråer idisslar gamla lanseringar och ompaketerar dem som nya så finns det en del aktuella nyheter att rapportera. Häng med!


Kolla in nystartade svenska företaget The Straw Studio som gör solstolar av snabbväxande naturliga material. Mer info här.


Danska Skagerak uppdaterar sitt utemöbelsortiment randiga dynor (i olika färger) till sina klassiker. Så somrigt och fint!


Timeless – en ny kampanj av Zara Home. Oväntat fin. Men också ett tydligt tecken. När Fast Fashion kedjorna satsar på ett tidlöst sortiment… Foto Rick Stapleton, styling Rosa Park. Tipstack till Alan.


Sandberg Tapet och Emilia Ilke har äntligen släppt bilder på sin nya gemensamma tapetkollektion.


String furniture har uppdaterat sitt accessoarsortiment i vår. Bland annat med nya galgar som nu bär företagets präglade logotyp.


Fyrklövern lanserar Pepper, en ny stengodskollektion i 12 delar med ett rustikt utseende. Långt från vad man annars förknippar dem med?

Notiser
– Jula blir Byggmax tionde största ägare
– Röda korset öppnar ehandel
–  Sörmlands museum visar Arvet efter Fogelstadgruppen

Waldemarsuddekrukan® av Prins Eugen lanseras för andra gången i en ny färg. Säljs i begränsad utgåva enbart via deras museum och webbshop.

Till sist. Svenska mattföretaget Layereds grundare säljer sin Jugendvåning via Wrede mäkleri. Hälsa på här!


Foton: Alla bilder är officiella pressbilder från ovan angivna företag

Kommentarer

 • Kristina skriver:

  Det att fast Fashion kedjorna börjar med begrepp som tidlöst är också lite tvåeggat, kan jag tycka. Hela det begreppet med tidlöshet är svårt tycker jag. Vad är egentligen tidlöst? Det är ju inte så längesen vi tyckte helvita hem var tidlösa. Det begreppet är i förändring hela tiden, plus att det också bjuder in till konsumtion och köppress, för vem vill inte ha en tidlös stil…?

  • Frida Ramstedt skriver:

   Jag tänkte mer på att de kallar sin kampanj för ”Timeless”. Precis som du säger, högst subjektiv bedömning. Det har gått inflation i begreppet ”tidlöshet” precis som med ”personligt” och ”unikt”.

 • Linnea skriver:

  Någon som vet var Sandberg tapet hittat tavlorna? Gillar den svarta katten.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.