Annons

Instalove: @purplearea1

Jag har ju bloggat i snart 15 år och en av de influencers jag själv har följt allra längst är Susann. Hon har ett helt f an t a s t i s k t hus i Skåne som fortfarande inspirerar efter alla dessa år. Kolla in hennes konto @purplearea på instagram om ni är på jakt efter trädgårdsinspiration med lite japansk känsla för nybyggda/moderna hus. Jag delar några exempelbilder. Här finns fler –> @purplearea


Så fin ”uterumsinspiration”. Vackert utan krusiduller. Att titta ut mot grönskan såhär blir som en levande tavla som förändras med årstiderna.


Svartmålade spaljeväggar med humle.


Eldstad på terassen? Ja tack.


Kul att se lite andra krukor och arrangemang än de klassiska grupperingarna.


En köksträdgård/ett örtland planterat som schackrutor.


Avslutningsvis, så fin stenläggning.

Kategorier:

Kommentarer

 • Pella Hedeby skriver:

  Ja! Min favoritinspiration! I utkast på bloggen ligger just Susanns trädgård som tips och inspo. Älskar den trädgården. Fin dag! <3

  • Frida Ramstedt skriver:

   Visst är den fin! Great minds think alike osv. Tack för all din fina utomhus/trädgårdsinspo sista tiden. Uppskattar det mycket!

 • Rebecka skriver:

  Tack för tipset! Vi är i full gång med vårt bygge där vi ska ha en öppen spis utomhus. Hittar dock noll inspiration om detta (kanske söker jag fel på Pinterest).
  Nu fick jag i alla fall lite mer kött på benen hus jag ska göra (och tar tacksam emot fler tips)!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.