Annons

Inredningsnyheter v.17/2020

Söndag igen och ni vet vad det innebär vid det här laget… Här kommer en snabb summering av veckans inredningsnyheter!

Anna Kubel och Nordsjö färg har tagit fram en ny fin färgkollektion med kulörer att längta hem till.

Krickelin som tidigare drev FGL och var redaktör på Lovelylife har smyglanserat sitt nya koncept; KLco som bland annat ska handla om te. Spännande! Läs mer här.


Danska VIPP släpper sin vägglampa med IP-klass för utemiljö.


Svenska Dixie släpper mattor tillverkade av återvunna PET-flaskor som spunnits till en hållbar polyestertråd. Tål såväl stark sol som strilande regn utan att blekas eller mögla. Fint så.


Fritz Hansen lanserar många nyheter i vår. Bland annat nya mattor av Cecilie Manz och…

… Jamie Hayons krok Happy Hook.


Jamie är också med i danska &Traditions roliga satsning på kreativ inspiration nu när många befinner sig lock down. Läs mer här.

Notiser
Mio donerar 15.200 ansiktsmasker till sjukvården
– Fler butiker ansluter sig till EM Home

– Lauritz erbjuder just nu gratis säljprovision t.o.m. den 30 april om du lämnar in föremål till försäljning på onlineauktion!


Avslutningsvis ser vi fler kreativa idéer från restaurangbranschen för att överleva den ekonomiska kris som Corona skapat. Brasserie Godot på Grev Turegatan 36 i Stockholm säljer inte bara takeawaypåsar som månnga andra – de säljer också limiterade prints av den konst som sitter på väggarna i restaurangen och 90 exemplar av de karaktäristiska oljelampor i tenn som ritats av Eric Ericson. Lamporna väger ca 930 gram och är i 100% tenn. Tipstack till Anette. Oljelamporna är stämplade BRASSERIE GODOT STOCKHOLM och EE U11 vilket är 2018 i tenntal.

Fin söndag till dig!

Kommentarer

  • Patricia skriver:

    Älskar dessa sammanfattningar!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.