Annons

Inredningsnyheter v.16/2020

Ännu en vecka att lägga till handlingarna och om än skralare än vanligt så är det ändå lite puls i nyhetsflödet. Här kommer en summering av de senaste branschsnackisarna vecka 16, 2020.


Brdr Krüger relanserar stolen Arkade av Nanna Ditzel designad år 1983. Tipstack till Anette.

Ett nytt svenskt varumärke har sett dagens ljus. Kolla in Miss Oxford Design.

Georg Jensen lanserar Duo – en kollektion moderna vaser och skålar framtagen av Georg Jensens designstudio i Köpenhamn.Fritz Hansen lanserar Arne Jacobsens AJ Trolley som aldrig togs i produktion under hans livstid.


Lotta Agaton Interiors har ritat ny badrumsbelysning. Serien LA Lighting system producerad av @monolightlab.


Kanozi Arkitekter har tagit fram en ny, innovativ pall på inredningsmarknaden med lätt framåtlutande sittdel som inbjuder till ett aktivt sittande där bålen aktiveras, blodcirkulationen stimuleras och därmed tillför mer energi och kreativitet i arbetslivet.

Notiser
– Jula öppnar drive in
– Bagaren och kocken går som tåget i krisen!

Cervera har värvat ny onlinechef (från Apotek Hjärtat)
– Ilkka Suppanen får Kaj Franck Design Prize 2020


Warm Nordic kommer relansera Hans Olesen’s klassiska gungstol från 1950-talet. Tipstack till Alan.

Med det önskar jag en fin (och frisk) söndag!

Kommentarer

 • Sofia skriver:

  Hej Frida! Vi ska köpa in vårt första matbord och stolar. Har fallit lite för CH23. Tittat lite på blocket (typ Hay loop stand table, gamla IKEA-bord) men söker fortsatt. Är också öppna för att köpa nytt. Vad har du för tips? Vi är 29 år och vill gärna hitta ett möblemang att slita och njuta av hela livet. Tänker i nuläget 4 stolar. Vad hade du valt om du var i vår sits? Vi har inga barn. Stilmässigt gillar jag din stil och min gillar ”tidlösa” danska klassiker.

  Massa tack! Anna

 • Bella skriver:

  Så kul att ni lyfter nya svenska designvarumärken, känns ibland som man bara ser de klassiska (som är otroligt fina). Heja! ????????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.