Annons

Get the look: Viktor Rydbergsgatan

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar

Eftersom jag alltid får följdfrågor på de möbler och saker som syns i bild när jag har postat mäklarbilder så har jag i vanlig ordning letat reda på de mest utstickande detaljerna och gjort ett kollage med adlinks till inköpsställen även från Viktor Rydbergsgatan. Maskerna producerades av HAY 2013 men finns på andrahandsmarknaden. Hoppas detta kan vara till hjälp!

Pia-lampa / Howardfåtölj Tibergs möbler / Kudde orange i mullbärssiden Mimou Ellos / Konstverk ”Cross-bridge” 2009, akryl på duk av Astrid Sylwan, Skövde konstmuseum (grafiska blad Av Sylwan säljs här) / Daggvasen Svenskt tenn / CH25 fåtölj Svenssons

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.