Annons

Up & coming: Fanny Schultz

Det är något som händer i mig när jag tittar på Fanny Schultz avbildningar av fåglar och kvinnokroppar. Jag blir så glad. Inifrån och ut. Och det är ju prick sådant man ska omge sig med hemmavid. Fanny har tagit sjumilakliv i sin utveckling det senaste åren och gör så mycket fint – dessutom har både grandpa och The Ode to blivit återförsäljare. Fler prints och original alster hittar du i hennes egen webbshop. Instagram: @schulverket
Foto: @schulverket

Kategorier:

Kommentarer

 • Monnah skriver:

  Så härligt! Det är inte ofta jag hittar kroppar jag kan identifiera mig i avbildade. ????

 • Camilla skriver:

  Tack för tipset – helt underbara prints 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.