Annons

Reklam: Odla en ny hobby

Inlägget innehåller adlinks till Bokus / Odla.nu / Åhléns

Nu när mycket står på paus och man mest väntar på nästa besked finns plötsligt tiden och utrymmet att lära sig något nytt. Att både bokstavligt och bildligt talat ”odla en ny hobby”. Fingrarna i jorden och tankarna på annat. Något konkret, som blir större – för varje dag som går.


Rad 1: The Secret gardener Bokus / Hydroponisk odling Åhléns / Alla fingrar gröna Bokus / Växtterrarier Odla.nu

Rad 2: Sticklingar, rötter och blad Odla.nu / Den parfymerade trädgården Bokus / Luktärt Bokus / Stora Pelargonboken Odla.nu

Kommentarer

 • vita_margarita skriver:

  Jag kanske ska försöka odla odling….igen. Kan för lite och har för lite gröna fingrar. Tack för boktips!

 • moa skriver:

  Ja! Tror stenhårt på hobbys nu när resandet, inredandet, konsumtionen (förhoppningsvis) får ta ett steg tillbaka in i skuggorna!

 • Linda Hällgren skriver:

  Vill även tipsa om Sara Bäckmos trädgårdsböcker! Hon har även en kanonfin hemsida om odling.

 • Maria Lilja skriver:

  Bara att så frön och se dem komma upp är så kul. Inventera på olika sidor som säljer frön som t ex Impecta och Runåbergs. Till slut vill man ha allt när man klickar runt, haha.

 • Moa skriver:

  Förlåt men jag fick dagens skratt av din felskrivning på andra boken. Hypokondrisk odling, HAHA! (Jobbar som psykolog och gissar att den titeln oxå skulle sälja ????)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.