Annons

Mental växtvärk


Jag har absolut ingenting att göra och mängder av saker att ta tag i på samma gång. Nästan alla jobbuppdrag vi hade inplanerade för 2020 är av- eller ombokade och kalendern har aldrig varit såhär luftig på… 15 år? Det känns ovant. Samtidigt händer det så mycket spännande i mitt huvud just nu att jag har börjat sova med en anteckningsbok under kudden. Jag skriver ner idéer och stödord, samlar på formuleringar, ritar små minnesskisser och lägger pussel i tanken.

Jag har hämtat in en gammal flyttkartong med böcker från förrådet och ägnar kvällarna åt att varsamt packa upp delar av mig själv som fallit i glömska. Blåser dammet av sidor jag inte sett på länge och känner hur det kryper i kroppen. Obehag och välbehag på samma gång. Det är både läskigt och härligt att ha mental växtvärk. Att göra sådant man egentligen inte vågar. Ta beslut innan man hinner ångra sig och känna kaninhjärtat picka i bröstet.

Utveckla eller avveckla.
Jag tror inte det är svårt att gissa vad jag satsar på.

Kategorier:

Kommentarer

 • Amanda skriver:

  Låter välbehövligt för dig att få lite vila. Tänker ofta att det inte finns plats i livet för kriser, längre pauser för att tänka igenom om en är på rätt spår och/eller vila ordentligt tills en kommer ikapp sig själv (vilket ju inte tar nån vecka eller två!).

  Låter som du är i en spännande tid av utforskande och reflekterande. Är säker på att fetta landar i något bra för dig.

  Många kramar

 • The Sofia skriver:

  Väntar med spänning på att se dig breda ut vingarna och ta plats på riktigt. ❤️

 • Lisa S skriver:

  Spännande! Heja dig! Var kommer den fina krukan från på bilden? Lisa S

 • Lovisa skriver:

  Låter spännande. Och inspirerande!

 • Lina skriver:

  Vad sägs om att köra någon typ av live-sändning / streamad föreläsning så att alla vi som inte brukar kunna komma på föreläsningarna för att vi som bor för långt bort eller helt enkelt har svårt att komma loss ska få höra hur du tänker och resonerar kring hållbar inredning och inredningskunskap? Vet inte om det är din grej, men jag skulle i alla fall tycka att det vore kul och säkert lärorikt.

 • A. skriver:

  Jag röstar på podd ang förslag ovan. Orkar inte titta på videos (förlåt). Vill gärna höra mer om dina tankar dock men inte film.

 • Johanna skriver:

  Heja dig! Du är grym.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.