Annons

Inredningsnyheter v 12/2020

Det blev en rekordsen söndagssummering idag men jag har ägnat kvällen åt att spela in poddavsnitt. Men nu, en summering av veckans nyheter och snackisar!


Tangent har släppt en uppdaterad version av sina tvättmedel i nya förpackningar av bioplast.


Nystartade köksföretaget Cupboard and goods har släppt bilder på sin analoga kitchen planner. Köksplanering i dockskåpsformat med moduler av trä – garanterat fritt från digitalt krångel (hand upp alla som någon gång har matat timmar på att konfigurera ett kök eller badrum när systemet plötsligt hängt sig…). Så bra idé!


Jotun och Demidekk har släppt information om sin Terrasslasyr som skyddar altanen från fuktigt höstväder, frusna vintrar och solens UV-strålar under sommaren, vilket ger ett långvarigt och vackert skydd som framhäver och bevarar träets naturliga och levande uttryck.


Absolut Art har presenterat ett nytt samarbete med den amerikanska konstnären Shantell Martin. 


Fritz Hansen återlanserar Vico Duo – en hyllning till Vico Magistrettis 100-årsdag.

Notiser
– Form/Design Center stänger tillfälligt 21 mars – 13 april

– NK börjar med hemleverans
– Svensk handel startar en förmedlingstjänst av personal.
– Moderna muséet börjar med streamade visningar sk Sofa Tours!


Inredningsbutiken Rum21 har arrangerat en tävling för att utse årets inredningsinspiratörer. Jag har fått äran i sitta i juryn och vill tipsa alla att gå in och rösta. (Nej, jag får ej betalt för uppdraget eller för att skriva detta – men vill gärna passa på att pusha fler att pusha en influencer du tycker om – jag vet hur mycket det betyder!). Till sist, Fine little day är aktuella med nya kollektioner av Isis Maakestad och Msayoshi Oya. Se mer här.


Foto: pressbilder från ovan angivna företag

Kommentarer

 • Ann skriver:

  Vad kul med en plats i juryn!
  Men vem ska man då rösta på när man inte kan rösta på Trendenser 😉
  Tack för en inspirerande blogg!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.