Annons

Inredningsnyheter v.10/2020

Söndag igen och dags att knyta ihop veckan som gått. Coronaviruset har ställt till det – även för flera Skandinaviska inredningsföretag – som nu drabbats av leveransförseningar för att de inte kan få sina möbeldelar eller produkter från Kina. Intressant tänker jag. Så transparent allt plötsligt blir…

Artilleriet har fått möjlighet till Pre Order Exclusive på hypade Astier de Vilatte. Lägg din order mellan 5 – 19 mars så kommer leveransen i juni 2020.


Quod lanserar en refill och en större modell av sina populära doftljus. av ekologiskt sojavax med krus från Lidköpings porslinsfabrik.


Carl Hansen relanserar Mogesens klassiska bänk.


Och Norrgavel har lanserat en fin dyna till sin bänk/dagbädd. Kommer i vegetabiliskt garvat svart- eller naturläder.


H&M Home och Paper Collective har inlett samarbete för att ta fram art prints.


Artilleriet har tagit fram en specialversion av Matti Carlson’s bord Hommage Grande / Tre Sekel som säljs exklusivt i deras butik.

Notiser
– GOTS rapporterar sin högsta tillväxttakt någonsin under 2019!
– Jysk har börjat belöna kunder som tar med egna påsar
– Elle har möblerat om hela sin sajt…
– och deras bloggare Pella Hedeby har flyttat till Residence
– Swedese släpper prints med sina ikonmöblerVedum lanserar Thea en kompakt med ändå ljus och öppen lösning för del lilla badrummet. Till sist, veckans mest klickade objekt på Hemnet. Det här magiska stationshuset i Hallstahammar. Kolla in insidan också…


Foto: pressbilder från ovan angivna företag

Kommentarer

  • Lovisa skriver:

    Wow, vilket häftigt hus… Tack för en fin summering Frida.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.